2012-07-02 09:09:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - már nagyon várta a nyaralást

Napi horoszkóp július 2.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az utóbbi időben nagyon is jól teljesített, ideje volna végre egy kis lazításnak. Ha mégsem így érzi, az azt jelenti, hogy valamilyen lehetőséget kihagyott. Akkor pedig azon érdemes lenne elgondolkodnia, hogy mi is volt az.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehéz lehet a mai napon visszatartania a véleményét, most mégis jobb, ha valami kimondatlan marad. Máskor, más körülmények között persze majd sort keríthet a megnyilatkozásra. De ma inkább hallgatni arany.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Már nagyon várta a nyaralást, és remélhetőleg a mai napon végre el is indult élete nagy kalandjára. Ha mégsem így van, akkor különösen rosszul érezheti ma magát, mint aki nincs a helyén. Az út ma jónak ígérkezik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A tervek ma akkor sikerülhetnek jól, ha inkább a rövid távlatokban gondolkodik. A hosszú távú koncepciók ma nem bizonyulhatnak nyerőnek. Viszont különös érzéke lehet arra, hogy meglássa a pillanat adta lehetőségeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A legnehezebb önnek nem a döntések meghozatala, hanem az, hogy a saját elhatározásait végre be is tartsa. Tudnia kellene pedig végre tartania magát. Sohasem fog lefogyni, ha folyton nassol. Nem lesz tartós kapcsolata, ha félrelép.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy a tökéletességre való törekvése, vajon tényleg boldogságot okoz-e önnek. Vajon tényleg attól boldog, hogy egyetlen porszem sincs a lakásában? Vagy ennél azért komolyabb dolog a boldogság?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Munkájában ma végre siker koronázhatja eddigi erőfeszítéseit. Végre beláthatja, hogy érdemes volt kiállnia az elképzelései mellett, hogy nem hiába küzdött. Van egy adomány is az életében, amit kötelező lenne továbbadnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéz életszakaszon van túl, és most végre alkalma lehet a megkönnyebbülést is megélnie. Remélhetőleg egy nyári utazás formájában. Minél hosszabb útra indul, ma annál jobban fogja érezni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön az a győztes, aki nem akarja sohasem sárba tiporni a legyőzötteket. A nagylelkűségét – mindkettejük szerencséjére – ma is gyakorolhatja. A végén még az ellenfele is az ön győzelmének is tud örülni, hála a jó szívének.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön nagyon vigyáz arra, hogy az életét mindig mederben tartsa. Csakhogy így, habár jó eséllyel kerüli el az érzelmi hullámvölgyeket, az érzelmi hullámhegyek is elkerülik. A mai nap ebben is kivételt hozhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ön valamilyen sport híve, akkor a családja a mai napon hiába fogja hazavárni. Ma igazi sportemberként viselkedik, egész napos kalandtúrára, biciklizésre, vagy késő estébe nyúló edzésre hívják a csillagok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Végre jobban odafigyel az egészségére, és ez az alakján is kezd meglátszani. Hála istennek ezt a párja is észreveszi. Ennek pedig az egészségnél is nagyobb következménye lehet: szerelem, sőt, akár gyerek is.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: